De Marinier & de Therapeut

Wat is het?

De Marinier en De Therapeut (in het kort DMDT) is een training. Niet om te selecteren, maar om je beter te maken op het gebied van teamwork, zelfhulp en (persoonlijk) leiderschap.

Deze training is uniek door de combinaties. Met oefeningen uit het Korps Mariniers, therapie, (persoonlijk) leiderschapsontwikkeling en teamcoaching. Geknipt voor aanstormend leiderschapstalent, voor seniors; directieteams en ondernemers die alles al hebben gezien en meegemaakt.

Gemakspad

Veel trainingen houden mensen op het gemakspad. Met veilige ééndimensionale boodschappen. Over samenwerken, over leiderschap of over ‘het nieuwe werken’ bijvoorbeeld. Boodschappen die passen in je zoetgevooisde gemakscorner. Waar je afstand kan houden en juist niet groeit, of in slaap sukkelt. Zonde natuurlijk.

Dit programma maakt de marinier en de therapeut in je wakker. Hard en zacht, yin en yang, liefde en woede, slopen en helen, alleen of samen, karma en dharma: Het doet allemaal mee in deze training.

De kern

De kern achter deze training is een intense integrale, holistische aanpak. Met state of the art toepassingen. Die je helpen als het mee, of als het tegenzit. Zodat je op mentaal, fysiek, emotioneel en sociaal niveau doorgroeit. Vanuit een stevig fundament waarmee je jarenlang voort kunt.

 

 

 

Startend leidinggevende? Klik hier
 

 

Directeur, ondernemer en arrivée? Klik hier
 

Contact? Bel:  06-14663070 of e-mail