De Marinier & de Therapeut

Wat is het?

De Marinier en De Therapeut (in het kort DMDT) zijn een serie trainingen. Niet om te selecteren, maar om je beter te maken op het gebied van leiderschap, teamwork, zelfhulp en (persoonlijk) leiderschap.

De kern

In je comfortzone groeit niets. Groei gaat bij volwassenen per definitie gepaard met frustraties, ongemak, met diep gaan. De beste groei speelt zich af op de rand van je comfortzone en net daarbuiten. Daar heb je je wil nodig, je karakter, je mentale instelling. Waar dat grensgebied ligt bepaal jij niet alleen. Maar met anderen die op je kruin kijken. Dat gebeurt ervaringsgericht. Het volstaat dus niet om je eigen groei te intellectualiseren. Je kan het beter ervaren in een ‘deep dive’. Met je lichaam, je verstand, je zintuigen, je hart en je ziel. In stevige holistische programma’s. Om nieuw gedrag te ontwikkelen dat plakt. En werkt.

Voor wie?

Deze trainingen worden inCompany gegeven. En zijn bedoeld voor mensen die beginnen met leidinggeven. Of voor teams, die de stap willen maken naar het echte werk. En tot slot voor 'soul searchers'; mensen die op zoek zijn naar zelfinzicht, zelfliefde en richting. 

Gemakspad

Veel trainingen houden mensen op het gemakspad. Met veilige ééndimensionale boodschappen. Boodschappen die passen in je zoetgevooisde gemakscorner. Waar je cognitief afstand kan houden, kan schuilen en juist niet groeit. Of in slaap sukkelt en droomt van de lekkere lunch straks. Zonde natuurlijk.

Onze DMDT programma's maken kortom de marinier en de therapeut in je wakker. Hard en zacht, yin en yang, liefde en woede, slopen en helen, alleen of samen, karma en dharma: Het doet allemaal mee, gericht op optimaal teamwork, betere leiders, meer geluk en gezonde zelfliefde.

 

Startend leidinggevende? Klik hier
 

 

Wil je kort aan de slag met je groep? Klik hier
 

Contact? Bel:  06-14663070 of e-mail