PACK

Wat is het?

PACK is een elite trainingsprogramma. PACK stoomt groepen klaar voor teamwork. Waarom? Omdat teamwork meer vraagt van groepsleden dan rolduidelijkkheid en een dagje op de hei. Teamwork is een veeleisende activiteit en echt wat anders dan samenwerken.

Hot

Teamwork is hot. Het moet snel, lenig en vooral samen. Liefst in meerdere teams tegelijk. Prima maar daar zit natuurlijk een max aan. Want dat lukt niet iedereen. Dus linksom of rechtsom: bij teamwork gaat het om veerkracht. Als een PACK wolven die doorgaan waar anderen afhaken. 

De 4 toppen voor veerkracht

Veerkracht staat bij teamontwikkeling centraal. Om het aanpassingsvermogen van een team te vergroten. Langs 4 toppen: Pack Social, Pack Logic, Pack Emo en Pack Body.

Maatwerk

PACK is maatwerk. We hebben geen lijstje van doe dit en doe dat. Maar een 'pressure cooker'-aanpak waar u aan de slag gaat. We ritsen een uitgekiend softskill ontwikkelprogramma met bijvoorbeeld uw strategie. Of met uw structuurverandering. Want hoe zat het ook al weer: Structuur gaat voor cultuur? Dat is wat we zien. U verandert de structuur. Maar dan? Opleggen of uitleggen? Of beide? En waar ligt de grens? Onze specialisten hebben een aanpak die hout snijdt.

Realistisch

Dit programma is uniek door het realiteitsgehalte: u werkt met scenario's waar uw business meteen bij betrokken wordt. Met lopende cases uit úw wereld in plaats van uit onze duim. Stevige uitdagende programma's waar samenwerken, persoonlijk leiderschap, vitaliteit en procesdenken worden gecombineerd.

Wat we bereiken

√ Hechte veerkrachtige teams.

√ Verander-bereidheid.

√ Actiegerichtheid.

√ Vertrouwen.

√ Gezonde feedback.

√ Geaccepteerde werkprocessen.

√ Speelruimte voor innovatie.

√ Ruimte om individueel te excelleren.

Vragen? 

Bel gerust: 06-14663070 of mail naar: info@coenzwezerijnen.nl.